Steun het midden- en kleinbedrijf en ontdek geweldige producten op welkomnederland.nl!

Verzendkosten

Bij Welkom Nederland willen we je graag informeren over verzendkosten en verkopersverantwoordelijkheid. Houd er rekening mee dat verzendkosten per verkoper kunnen verschillen. Hier zijn enkele belangrijke punten om te weten:

  1. Verzendkosten: De verzendkosten op Welkom Nederland variëren per product en verkoper. Richtlijnen voor standaardpakketten tot 10 kg geldt een tarief van €8,65. Brievenbuspakjes tot 2 kg kosten €5,95, en voor grote pakketten tot 23 kg bedragen de verzendkosten €14,20.
  2. Verkopersverantwoordelijkheid: Verkopers zijn verantwoordelijk voor de uiteindelijke verzending van jouw bestelling. Welkom Nederland biedt het platform, maar de details en afhandeling van de verzending vallen onder de verantwoordelijkheid van de verkoper.
  3. Communicatie met de Verkoper: Heb je vragen over verzendkosten of speciale verzoeken? Neem rechtstreeks contact op met de verkoper via het berichtensysteem op Welkom Nederland.
  4. Feedback en Betrouwbaarheid: Na ontvangst van je bestelling kun je feedback achterlaten over de verzending en je ervaring met de verkoper. Dit helpt andere kopers en verkopers om beter geïnformeerd te zijn en de betrouwbaarheid te bevorderen.
  5. Retourzendingen: Voor retourzendingen en retourkosten dien je contact op te nemen met de verkoper. De verkoper bepaalt het retourbeleid en de voorwaarden.

We streven ernaar om transparantie en een positieve winkelervaring te bieden. Lees de productpagina’s en winkelvoorwaarden zorgvuldig door en neem bij vragen contact op met de verkoper. Bedankt dat je winkelt bij Welkom Nederland.

Welkom Nederland
Logo
Shopping cart