Steun het midden- en kleinbedrijf en ontdek geweldige producten op welkomnederland.nl!

Over ons

Ontdek wat welkomnederland.nl voor jou kan betekenen! Leer hoe het werkt en maak een vliegende start met jouw business.

Verken de vele voordelen van verkopen via welkomnederland.nl. Samen ontdekken we mogelijkheden en ondersteunen we ambitieuze ondernemers met een visie. Word partner en profiteer van:

 • Een (extra) online winkel zonder opstartkosten.
 • Directe toegang tot een breed klantenbestand.
 • Persoonlijke ondersteuning en service.
 • Minimaliseer risico’s, betaal alleen commissiekosten voor verkochte artikelen.

Bij welkomnederland.nl brengt het aanbieden van jouw assortiment geen kosten met zich mee. Je betaalt uitsluitend een commissie bij daadwerkelijke verkoop. Deze commissie wordt geïnvesteerd in de continue verbetering van het platform. Zo kunnen we samen blijven voldoen aan de behoeften van klanten en jou een optimale verkoopervaring bieden via welkomnederland.nl.

Op welkomnederland.nl wordt de commissie voor elk verkocht artikel samengesteld uit twee componenten: 1: Een vast bedrag, dat gebaseerd is op de verkoopprijs van het artikel. 2. Een percentage van de verkoopprijs, dat afhankelijk is van de productcategorie en soms ook van de verkoopprijs van het artikel.

Bij welkomnederland.nl profiteer je van verschillende voordelen voor de commissie die je betaalt. Hier is wat je kunt verwachten:

 • Uitgebreid klantbereik: We optimaliseren en breiden voortdurend onze kanalen uit, waardoor we steeds meer consumenten in Nederland bereiken via verschillende apparaten.
 • Kwalitatief platform: We blijven ons winkelplatform doorontwikkelen en optimaliseren om aan de behoeften van klanten te voldoen, wat resulteert in een hogere conversie. Dit geldt voor technische aspecten, klantreis en alle kanalen.
 • Nieuwe features: We blijven nieuwe technische innovaties ontwikkelen om partners te ondersteunen, zoals volumekorting om klanten een korting te bieden bij aankoop van meerdere artikelen.
 • Zoekmachineoptimalisatie: Door zoekmachineoptimalisatie verschijnen jouw artikelen hoog in de zoekresultaten, waardoor het aantal kwalitatieve bezoekers toeneemt.
 • Marketing: Welkom Nederland voert het hele jaar door consumentencampagnes en maakt gebruik van betaalde zoekmachinemarketing om het verkeer en de conversie voor jouw aanbod te verhogen.
 • Gemakkelijk zakendoen: Met je MKB dashboard kun je jouw verkopen bijhouden en inzicht krijgen in je prestaties. We werken continu aan gebruiksvriendelijke systemen om verkopen via welkomnederland.nl zo efficiënt en rendabel mogelijk te maken.
 • Financiële afhandeling: Zowel jij als jouw klanten worden ontzorgd doordat de financiële afhandeling centraal geregeld is. We accepteren verschillende vormen van betaling zonder transactiekosten.
 • Partnerservice: Onze partnerspecialisten staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies.

Logistiek

Bij welkomnederland.nl kunnen we gecombineerde verzendingen hanteren. Dit komt doordat verkopers individueel verantwoordelijk zijn voor hun verzendingen en logistieke processen. Elke verkoper is zelf verantwoordelijk voor het verzenden van hun producten en het beheren van de verzendmethoden. Dit stelt verkopers in staat om hun eigen verzendstrategieën te bepalen en direct contact te hebben met de klanten. We ondersteunen verkopers bij het optimaliseren van hun verzendprocessen en bieden advies over efficiënte logistiek. Je kunt dus meerdere artikelen van verschillende verkopers in één bestelling plaatsen.
Welkom Nederland
Logo
Shopping cart